tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yay (http://www.tualimforum.com/yay/)
-   -   Yay Burcuna Alınacak Yılbaşı Hediyesi - Yay Burcuna Alınacak Yeni Yıl Hediyesi (http://www.tualimforum.com/yay/117383-yay-burcuna-alinacak-yilbasi-hediyesi-yay-burcuna-alinacak-yeni-yil-hediyesi.html)

Okyanus 21.12.12 17:42

Yay Burcuna Alınacak Yılbaşı Hediyesi - Yay Burcuna Alınacak Yeni Yıl Hediyesi
 
Yay Burcuna Alınacak Yılbaşı Hediyesi - Yay Burcuna Alınacak Yeni Yıl Hediyesi

Yay Burcuna Yeni Yıl Hediyesi 23 Kasım – 21 Aralık

Yaylar için hediye almanın yarı heycanı onu açarken yaşanır. Eğer hediyeyi beğenmemişse hemen onu size belli edecektir. Beğenisini garantilemek istiyorsanız bu maceracı ve doğa sever burç için kamp malzemeleri, su geçirmez bot, dünya atlası gibi gezginlerin hoşuna gidecek eşyalar alın. Gezme, görme ve keşfetme merakları için son model dijital kamera veya eğer nereye gitmek istediğini biliyorsanız bir uçak bileti ile onu çok sevindirebilirsiniz.


Hayvan seven bir Yay burcuna hayvanları ile ilgili bir hediye alabilirsiniz veya köpek ve at resimli takvim onu sevindirecektir.

Entellektüel bu burç için kitap her zaman en güzel hediyedir ama her kitaba sevinmez ve ilgisinihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggenelde derin konular çeker.

Yay burcunun yöneticisi Jüpiterdir, şansın ve pozitif enerjinin gücünü artırmak için sarı safir önerilir, sarı topaz da alternatiftir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2