- -
Mantarda lezzetin sırrı
(
http://www.tualimforum.com/yemek-tarifleri-mutfagim/7066-mantarda-lezzetin-sirri.html)
Mantarda lezzetin sırrı - Mantarın kokusunu kaybetmemesi için çok az suda ve çabuk pişirmelisiniz. Yani harlı ateşte kısa sürede. Bol suda uzun süre kaynayan mantar sert ve lezzetsiz olur.
- Nefis bir şiş yapacaksınız, etlerin arasına mantar da dizin. ama mantarlar şişe geçirilirken parçalanabilir unutmayın. tabii bunu önlemenin de çok basit bir yolu var; mantarları önceden kaynar suda bekletmek!
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:55 . | |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2