tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) (http://www.tualimforum.com/yemek-tarifleri-mutfagim/)
-   -   Garnitür hazırlamanın incelikleri (http://www.tualimforum.com/yemek-tarifleri-mutfagim/7069-garnitur-hazirlamanin-incelikleri.html)

ÇisiL 13.07.08 10:29

Garnitür hazırlamanın incelikleri
 
Izgaraların yanında servis yapacağınız garnitürleri hem göz hem de damak zevkine hitap edecek şekilde hazırlamak istiyorsanız, önerilerimize bir göz atın.
  • Patatesleri kabuklarını soyarak haşladıktan sonra halka halka dilimleyin ve üzerlerine biraz sıvı yağ gezdirip kekik ve tuz ekin. Daha sonra fırınlayın.
  • Hazırladığınız salatanın içine bir miktar haşlanmış makarna eklediğinizde hem daha doyurucu, hem de daha zengin bir görünüm elde edeceğinizi unutmayın.
  • Ketçap, hardal, sarmısak, mayonez ve bir miktar doğranmış maydanozla ızgaranın yanında ikram edilmek üzere nefis bir sos hazırlamak mümkün.
  • Garnitürde kullandığınız sebzeleri önce tereyağında çevirip daha sonra çok az suyla haşlarsanız hem lezzetli hem de diri bir görünüm kazandıklarını göreceksiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:05 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2