tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yeni Çıkan Kitaplar-Kitap Tanıtımı (http://www.tualimforum.com/yeni-cikan-kitaplar-kitap-tanitimi/)
-   -   Alacakaranlıkta Thomas Mann (http://www.tualimforum.com/yeni-cikan-kitaplar-kitap-tanitimi/72542-alacakaranlikta-thomas-mann.html)

SERDEM 24.07.11 01:59

Alacakaranlıkta Thomas Mann
 
Alacakaranlıkta Thomas Mann


Kitap Özet

Ey, sonsuzlukta birleşmenin sevinci! Yanılma üzüntüsünden kurtulmanın, zamanın ve uzamın zincirlerinden kopmanın, seninle benim kaynaşmamızın sevinci, senin ve benim tanrısal sevincimiz! Günün aldatıcı işleri onları ayırabilir; ama büyülü içkinin gücüyle gözleri açılalı beri yalanı bağışlamasını öğrenen yüreklerini hiçbir şey aldatamaz artık. Ölüm gecesini aşkla geçirenlere, bu tatlı gizi çözenlere gün ışığı yalnızca özlem duyurur; sonsuz, gerçek, tanrısal geceye kavuşma özlemi.

Gel aşk gecesi, bize özlediğimiz, beklediğimiz unutuşu ver; bizi sevincinle sar; bu yalanlar dünyasından, ayrılıktan kurtar! Bak son ışık söndü! Dünyadan kurtularak acının sonsuzluğu üzerine gerilen o tanrısal alacakaranlıkta düşünce ve çekingenlik yiter, yalanlar biter; gözlerim sevinç içinde kapanır ve oluşun mucizesi başlar.


http://www.kitapturk.com/data/produc...karanlikta.jpg

Alacakaranlıkta
Yayın Evi : Arya Yayıncılık
Yazar : Thomas Mann
Çevirmen : Turan Erdem
ISBN 978-975-8491-66-7
Sayfa Sayısı 160
Basım Tarihi Temmuz 2011
Fiyatı : 10.00 TL


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2