tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yerli Diziler (http://www.tualimforum.com/yerli-diziler/)
-   -   Bu Kalp Seni Unutur Mu Dizisi (http://www.tualimforum.com/yerli-diziler/39128-bu-kalp-seni-unutur-mu-dizisi.html)

ASYA 30.10.09 05:13

Bu Kalp Seni Unutur Mu Dizisi
 
Bu Kalp Seni Unutur Mu Yeni - Show Tv Yeni Sezon

“Bu Kalp Seni Unutur Mu” Yeni Yayın Döneminde Show Tv’de

http://i31.tinypic.com/2z6dtol.jpg

Yapımcı: Tomris Giritlioğlu

Oyuncular: Bülent İnal, Berrak Tüzünataç, Saygın Soysal, Okan Yalabık, Melis Birkan

Hatırla Sevgili‘nin ekibi yeni yayın döneminde 1980′den günümüze gelen yeni bir dizi çekmeye hazırlanıyor.Senarist Nilgün Öneş. Yönetmenliğini ise “Ihlamurlar Altında” dizisinin yönetmeni Aydın Bulut olacak. Yeni dönem dizisi büyük olasılıkla Sezon başında Show Tv‘de seyircisiyle buluşacak. Bu dönemin kahramanları yeni oyuncular ile karşımızda olacak. Özellikle ‘‘Özallı Yıllar” bu yeni bölüme damgasını vuracak. Hülya Avşar‘ın dizide oynayacağı konuşuluyor. Ama netlik kazanmadı. Ancak Avşar Kızı Bu sezon Med Yapım‘ın gerçekleştirdiği “Acil Servis” Dizinde bir hemşireyi canlandıracağını belirtmişti. Yine de kesin bilgiler geldiğinde size ulşatıracağız.

“Bu Kalp Seni Unutur Mu” şarkısı Fikret Kızılok tarafından bestelenip sözleri yazılmış . Tıpkı Hatırla Sevgili‘ gibi yeni sezonda gösterilecek olacak dizinin de, o dönemin şarkılarından biriyle isimlendirilmesi oldukça ilginç olmuş.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2