tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yerli Diziler (http://www.tualimforum.com/yerli-diziler/)
-   -   Yerden Yüksek (http://www.tualimforum.com/yerli-diziler/54522-yerden-yuksek.html)

Başak 31.08.10 03:04

Yerden Yüksek
 
Yerden Yüksek



TRT 1'in yeni sezon için hazırlattığı Yerden Yüksek adlı dizi, kadrosunda usta isimleri de barındırıyor. Altan Erkekli, Hasibe Eren, Tarık Pabuçcuoğlu gibi ustaların yer aldığı Yerden Yüksek, izleyiciyi bol bol güldürmeyi hedefliyor.

Altan Erkekli'nin yeni sezon için yeni bir diziye daha başladığını Temmuz sonunda duyurmuştuk. Kısa sürede cast çalışmaları da tamamlanan dizi, 3 Eylül'de izleyiciyle buluşmayı hedefliyor.

Altan Erkekli, Hasibe Eren, Tarık Papuççuoğlu, Alper Saldıran, Toprak Sağlam, Gizem Girgin, Zeynep Çopur ve Deniz Özerman'ın başrollerin paylaştığı dizinin senaryosunu da Geniş Aile'nin senaristleri Kamuran Süner ve Cüneyt İnay yazıyor. Gençliğinde çok iyi top oynarken sakatlanmış, pes etmeyip teknik direktörlüğe hırs yapmış emekli, içi futbol ateşiye yanan Ziya Fikret Tamyol’un yaşamından kesitler ekrana taşınacak. Başarısızlığa yenilmeyen, umutlarının peşinden koşarak, inandığı, güvendiği ve gönülden istediği hedefine ulaşmakta ilerleyen bir teknik direktörün öyküsünü anlatan "Yerden Yüksek" ilk bölümüyle 3 Eylül Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:21 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2