tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yerli Diziler (http://www.tualimforum.com/yerli-diziler/)
-   -   Artık Büyüdüm Dizisi (http://www.tualimforum.com/yerli-diziler/64462-artik-buyudum-dizisi.html)

Başak 17.12.10 00:00

Artık Büyüdüm Dizisi
 
Artık Büyüdüm Dizisi


Vahide Gördüm, Atv için çekilecek olan Öte Beri Geçe Dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Es-Es dizisinde konuk oyunucu olarak yer alan oyuncu aynı zamanda Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer alacağı konuşuluyor.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat‘un senaryosunu yazdığı ve Base Yapım’ın yapımcılığında çekilecek dizide, Vahide Gördüm‘e usta oyuncu Settar Tanrıöver eşlik edecek.

Hayali bir köyde geçen komik olayları anlatacak olan dizisi Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

http://img218.imageshack.us/img218/8233/71zv2.jpg

Usta oyuncu çekimler için Antakya'ya gidiyor.

Oyuncu Vahide Gördüm, iki yıl aradan sonra 'Öte Geçe Beri Geçe' adlı bir komedi dizisinde rol alacak. Çekimler önümüzdeki ay Antakya'da start alacak

İki yıl önce 'Annem' dizisinde rol alan Vahide Gördüm ekrana döndü. Şu sıralar bir yoğurt reklamında rol alan usta oyuncu, 'Öte Geçe Beri Geçe' adlı komedi dizisinde de Settar Tanrıöğen'le başrolleri paylaşacak. Oyuncu çekimler için önümüzdeki ay Antakya'ya gidecek. Ekrandan uzak kaldığı sürede, eşi Altan Gördüm ve Tolga Örnek'le açtıkları 'Akademli 35 Buçuk' adlı sanat evinde oyunculuk dersi veren Gördüm, bu dizide başarılı buldukları öğrencilerinin de yer alacağını açıkladı.

GURUR VERİCİ

Maltepe Üniversitesi'nde Sahne Sanatları Bölümü'nde de ders veren oyuncu, "Öğrencilerimle aynı dizide rol almak gurur verici. Ayrıca onlarlayken sanat dünyasının koşturmacasından uzak kalıp, yenileniyorum" dedi.

AİLECE BOĞAZIMIZA ÇOK DÜŞKÜNÜZ

Uzun süredir seslendirme yapmasına rağmen, reklamlarda oynamayan Gördüm, rol aldığı yoğurt reklamı için "Çok teklif geldi ama ürüne güvenmediğim için istemedim. Kullanmadığım ürünün reklamında oynamam" dedi. Geleneksel tatlara düşkün olduklarını söyleyen Gördüm, "Eşim Adanalı. Ailece boğazımıza düşkünüz. Kızım da gurme oldu"dedi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2