tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Yerli Diziler
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Yerli Diziler Dizi Özetleri,Tanıtımları,Oyuncular Hakkkında Bilgi


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Spartacus Resimleri - Spartacus Karakterleri - Spartacus Oyuncuları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
12091

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 28.12.10, 20:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Spartacus Resimleri - Spartacus Karakterleri - Spartacus Oyuncuları

Spartacus Resimleri

Spartacus Karakterleri

Spartacus Oyuncuları








Spartacus (Andy Whitfield)


Spartacus Turkish : Ortak düşmanlarına karşı Roma ordusu adına gönüllü savaşan Trakyalı bir asker. Gaius Claudius Glaber tarafından itaatsizliğinin cezası olarak Arena'da gladyatörler tarafından öldürülmeye mahkum edilmiştir. Arena'da gladyatörleri öldürmesi üzerine köle olarak satılmış ve Batiatus tarafından Ludus'a katılması için satın alınmıştır. İlk günlerinde asi bir tavır sergilerken Batiatus ile kayıp karısını bulması konusunda bir anlaşma yapmış ve itaat etmeye başlamıştır.

Spartacus English : A Thracian soldier who volunteers to fight in the Roman Auxiliary against a common enemy of Thrace and Rome. As punishment for defying the Roman commander Legatus Claudius Glaber, he is sentenced to die in the gladiatorial arena. Against all odds he kills four gladiators and survives. His sentence is commuted to slavery and he is bought by Batiatus to be trained as a gladiator in his ludus. His rebellious tendencies are tamed by the promise of one day being reunited with his wife Sura


Varro Turkish : Aslen bir Roma vatandaşıdır. Ludus'a gladyatör olmak ve kumar borçlarını kapamak ve eşini geçindirmek için para kazanmak amacıyla kendi isteğiyle gelmiştir. Güçlü bir savaşçıdır ve diğer gladyatörler tarafından çabuk kabul görmüştür. Spartacus'un Death of Shadow karşısında aldığı efsanevi zafer nedeniyle ona hayrandır. Ayrıca Spartacus'un Ludus'taki tek arkadaşıdır.

Varro English : A Roman citizen, Varro sold himself into the ludus to pay off gambling debts and provide for his wife and child. A solid fighter who follows orders, he is accepted easily by the other gladiators. He admires Spartacus because of his now legendary victory against the four gladiators in the arena but where Spartacus is impulsive, Varro is cautious. Despite this, he is Spartacus’s only true friend in the ludus.







Crixus (Manu Bennett)

Crixus Turkish : Capua Şampiyonu, Ludus hiyerarşisinin en üstündeki kişi. Ukala ve güçlüdür. Spartacus'a karşı derin bir antipatisi vardır. Efendisi Lucretia ile cinsel ilişki içindedir, Naevia ile de gizli bir aşk yaşar. Capua Şampiyonluğu'nu korurken aynı zamanda yasak ilişkilerini dengede tutmaya çalışır.

Crixus Englih : Crixus is the top gladiator at Batiatus’s ludus, the Champion of Capua. Cocky and powerful, he has a deep-seated dislike of Spartacus, whose appearance threatens to disrupt the ludus that he reigns over. Crixus has been drawn into a sexual relationship with his master Lucretia, but is secretly devoted to her personal slave, Naevia. He struggles to balance these two secret, forbidden affairs, while defending his place at the top of the gladiator hierarchy.



Doctore (Peter Mensah)

Doctore Turkish : Kendi zamanının en ünlü gladyatörü. Shadow of Death (Ölümün Gölgesi) olarak anılan efsane gladyatörle savaşıp hayatta kalan tek insandır. Batiatus'un en önem verdiği kölesi ve Ludus'un eğitmenidir. Gladyatörlerini ve gladyatör adaylarını çok sıkı bir eğitimden geçirir, disiplinlidir.

Doctore English : Once a highly celebrated gladiator, the only one to ever survive a fight with the legendary gladiator nicknamed the Shadow of Death, Doctore now teaches others to fight. Batiatus’s most esteemed and trusted slave, he wields the whip that enforces the brutal regimen of the ludus. A hard, proud man who spares no excess emotion, Doctore is wary of Spartacus’s unpredictale independent streak. A well-trained, disciplined gladiator is his concern.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Başak Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti:
Cevapla

Tags
karakterleri, oyunculari, resimleri, spartacus, spartacus karakterleri, spartacus oyuncuları, spartacus resimleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Evlerden Biri Dizisi Oyuncuları - Evlerden Biri Dizi Oyuncuları Resimleri Okyanus Yerli Diziler 0 21.07.12 00:57
Spartacus Blood And Sand Başak Yerli Diziler 1 28.12.10 19:57
Türkan Dizisi Oyuncuları Resimleri Başak Türkan 2 21.09.10 00:39
Boyama Resimleri -900 Adet (Disney Karakterleri) SERDEM İlköğretim 0 23.09.09 15:44
Aşk-Memnu Dizisi Oyuncuları-Resimleri-Karakterleri Okyanus Aşk-ı Memnu 1 25.11.08 20:45


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:22 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2