Denizli Yemekleri-Yöresel Yemekler TAVAS GÖVECİ Malzemeler 1 kg. kuzu kuşbaşı ½ kg. arpacık soğanı 2-3 yeşil biber 2-3 domates Tuz, karabiber, kekik Hazırlanışı :Eti 2-3 saat önce karabiber, kekik ve tuz ile karıştırın.soğanları soyup ete ilave edin.Et ve soğanı gövece yerleştirin.Üzerine yeşil biber ve domates koyun. Üzerini yağlı kağıt ile kapatıp fırında 190 derecede 1-1,5 saat pişirin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:33 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2