Kastamonunun Yemekleri-Yöresel Yemekler KASTAMONUNUN ÖZEL PİLAVI ÜÇÜRDÜM: 1 su b. pirinç 1 su b. bulgur 1 çay b. yeşil mercimek 2 çorba k. tereyağı etsuyu,tuz Tencerenin içine pirinci,bulguru koyun. Üzerine et suyu ilave edin. Tuzunu da ekleyip pişmeye bırakın.yeşil mercimeği ayrı bir tencerede haşlayın. İlk kara suyunu döküp bulgurlu pirince ekleyin.Pilav pişip suyunu çekince kızartılmış tereyağını dökün. Etin yanında da tek başına da mükemmel bir pilav. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:28 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2