Patlıcan Musakkası Malzemeler 200 gram kuşbaşı koyun eti 1 tane soğan 2.5 kaşık margarin 750 gram patlıcan Tuz 1 kahve kaşığı biber 1 kahve kaşığı bahar 2 tane domates Yapılışı Patlıcanların kabuklarını kısım kısım soyunuz.Önce ortadan sonra uzunlamasına dörde bölünüz.Kızgın yağda kızartınız.Süzünüz.Diğer tarafta doğranmış soğanları etleri yağ ile kavurunuz.Pembeleşince indiriniz.Tuz,biber bahar ekiniz.Tencereye etleri koyunuz.Ortasına domatesin kabuklarını soyarak dörde bölüp yerleştiriniz.Patlıcanları diziniz ve üzerini örtecek kadar su ile diğer domatesleri rendeleyerek koyunuz.Hafif ateşte pişiriniz. http://img232.imageshack.us/img232/9...mage002wg0.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:33 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2