![]() |
Böbrek Kendi Yağında Böbrek Kendi Yağında Gerekli Malzemeler: 12 Kuzu Böbreği (yağı ile birlikte yıkanıp, kurulanmış) 4 Dilim Kızarmış Ekmek 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber Yapılışı: Önce fırınınızı orta sıcaklığa getirip (200 C) ısıtınız Böbrekleri ateşe dayanıklı cam bir kapta yada toprak bir güveçte yan yana diziniz Fırında 20-30 dakika, yağlı kısımları gevrekleşinceye kadar pişiriniz Kabı fırından alınız Düz bir kepçe ile böbrekleri çıkarıp tahtanın üstüne koyunuz Keskin bir bıçakla yağlarını kesip böbrekleri içinden çıkarınız Her kızarmış ekmek diliminin üstüne 3 böbrek dilimi yerleştirip, tuz ve karabiber serperek sıcak sıcak servis ediniz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:47 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2