- -
Tereyağlı Böbrek
(
http://www.tualimforum.com/zeytinyagli-etli-yemekler/18844-tereyagli-bobrek.html)
Tereyağlı Böbrek Tereyağlı Böbrek Gerekli Malzemeler: 12 Kuzu Böbreği (yağları temizlenip 1 cm eninde dilimlenmiş)
30 gr Tereyağı (2 çorba kaşığı)
2 Çorba Kaşığı Beyaz Şarap
1 Çorba Kaşığı Limon Suyu
1 Çay Kaşığı Acı Hardal
1 Kahve Kaşığı Karabiber
1 Kahve Kaşığı Şeker Yapılışı: Tereyağlı böbreğin pişme süresi çok kısa olduğundan, yemek sırasında bile
hazırlanabilir
Tereyağlı böbrekleri patates püresi ile servis edebilirsiniz Büyükçe bir tavayı 3 dakika orta ateşte kızdırınız
Yağı tavaya koyup, tavayı çevirerek yağın tavanın her tarafına
yayılmasını sağlayınız
Böbrek dilimlerini ekleyip, devamlı karıştırarak 5 dakika pişiriniz Beyaz şarap ve limon suyunu katıp hardal, karabiber ve şekeri ekleyiniz 2 dakika daha, devamlı karıştırarak pişiriniz Tavayı ateşten alıp hemen servis ediniz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:09 . | |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2