- -
Kandil Kebabı
(
http://www.tualimforum.com/zeytinyagli-etli-yemekler/18860-kandil-kebabi.html)
Kandil Kebabı Kandil Kebabı Gerekli Malzemeler:
750 gr kusbasi koyun eti,
4 adet sogan,
2 adet domates,
2 yemek kasigi margarin,
2 tatli kasigi kekik,
1 demet maydanoz,
1 yemek kasigi tuzot,
3 adet yufka,
Karabiber,
3 adet patates,
1 çay bardagi zeytinyagi,
1 adet yumurta, Yapılışı: Ufak ufak dogranmis koyun eti, margarin, rendelenmis sogan ile etleri
suyunu çekinceye kadar pisirin
Dogranmis domates, kekik ve kiyilmis maydanoz ilave edin
1 bardak sicak su ilave ederek pisirin
Yufkalari 4'e bölün
Zeytinyagi ile yaglayin
Ortalarina etli harçtan koyup bohça seklinde katlayin
Uçlarina ve üzerine yumurta sarisi sürüp 180 derece isitilmis firinda
pisirin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:22 . | |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2