![]() |
Kağıt Kebabı (1 Kişilik) http://img210.imageshack.us/img210/9...byaeprypf0.gif Malzemeler 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 150 gr Kuşbaşı Et 1 Adet Soğan 1 Diş Sarmısak 2 Adet Domates 1 Çay Kaşığı Kekik Tuz Yağlı Kağıt Yemeğin Tarifi Öncelikle 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin.İçine aldığınız eti iyice kavurun.Et önce su bırakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir. Suyunu çekince yemeklik doğranmış soğan ve dövülmüş sarmısağı da ekleyip,karıştırın. Birkaç dk daha kavurup,küp doğranmış domatesi ilave edin ve altını kapatın.1 çay kaşığı kekiği ve tuzu ekleyin. Yağlı kağıda sarın.Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dak daha tutun.Fırından alınca,üzerindeki kağıdı hafifçe yırtın. Dilerseniz ince kıyılmış maydanozla süsleyip,servis yapın. http://img232.imageshack.us/img232/9...mage002wg0.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:08 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2