![]() |
Kuzu Bonfile Dilimleri Kuzu Bonfile Dilimleri http://img834.imageshack.us/img834/4...limleriveb.jpg malzemeleri (4 kişilik) ¦380 gram bütün kuzu bonfile ¦80 gram kabak ¦80 gram havuç ¦80 gram haşlanmış taze iç bakla ¦12 adet bıldırcın yumurtası ¦Tereyağı ¦Kekik ¦Sızma zeytinyağı ¦Tuz ¦Karabiber Bonfile dilimleri tarifi Havuç ve kabağı soyup küp kesin. İç baklanın kabuğunu ayıklayıp sebzeleri zeytinyağıyla 4-5 dakika soteleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp sıcak olarak ayrı bir yere alın. Kuzu bonfileyi ayrı bir tavada yarım çorba kaşığı tereyağı ve 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla soteleyin. 1 dal kekik, tuz ve karabiberle tatlandırıp tavanın kapağını kapatın. 5 dakika sonra eti çevirip 2 dakika soteleyin. Tavadan eti alıp bıldırcın yumurtalarını aynı tavada pişirin. Kuzu bonfileyi 16 dilime kesin. Tabağa dilimlediğiniz et kadar pişirdiğiniz yumurtayı yerleştirin. Küp kestiğiniz sebzelere sıcak olarak servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:33 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2