![]() |
Karnıbahar Pane Karnıbahar Pane Malzemeler: 1 adet orta boy karnıbahar 1 su bardağı un 2 yumurta 1 su bardağı bira Tuz ve kırmızıbiber Yapılışı:Karnıbaharları tuzlu suda fazla yumuşatmayarak haşladıktan sonra çiçek çiçek kızartma büyüklüğüne ayrınız.Çiçekleri tuzlu una, sonra bira ile çırpılmış yumurtalara batırarak kızgın yağa atın. Kızarmış karnıbaharları önce yağını alması için, kağıt havlu üzerine, sonra da servis tabağına alın. Üzerine kırmızıbiber serpin.(Bu şekilde pane edilmiş karnıbahar sade yendiği gibi tarator veya üzerine sarmısaklı yogurt dökülerek de yenebilir.)Afiyet olsun… |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:12 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2