![]() |
Etli Nohut Etli Nohut http://img1.loadtr.com/k-797013-nohut.jpg Malzemeler: 2 su bardağı nohut, yarım kilogram kuşbaşı et, 2 yemek kaşığı margarin, 2 adet orta boy kuru soğan, 1 kaşık domates salçası, yeterince tuz, su. Hazırlanışı: Uygun büyüklükte bir tencereye ince kıyılmış soğanlar ve yağ ilave ederek et ile birlikte soğanlar pembeleşene kadar kavrulur. Domates salçası ilave edilip karıştırılır. 6 bardak su konur. Akşamdan ıslatılmış olan nohutlar birkaç su durulandıktan sonra eklenir. Orta hararetli ateşte nohutlar ve etler yumuşayıncaya kadar pişirilir. İnmesine yakın tuzu eklenerek, sıcak servis yapılır. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:20 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2