Konu
:
Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi Ankara Kazan - Mustafa Hakan Güvençer Anadolu L
Tekil Mesaj gösterimi
23.11.10, 23:41
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi Ankara Kazan - Mustafa Hakan Güvençer Anadolu L
Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi Ankara Kazan - Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi
OKULUMUZ
Okulumuz eski Kazan Kaymakamlarından Mustafa Hakan Güvençer’in öncülüğünde Kazan Halkının yardımlarıyla 1998 yılında kuruldu. Ankara’nın Kazan İlçe merkezinde eğitim-öğretim hizmeti veren Okulumuz, ilk mezunlarını 2002 yılında verdi. Son 5 yılda okulumuzdan mezun olan öğrenciler, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde öğrenimlerine devam ediyorlar.
Ortaöğretim Kurumları Sınavıyla öğrenci alan okulumuzun kontenjanı 60 kişidir. Bu yılki sınav sonuçlarına göre, 340 OKS TM taban puanla öğrenci alınmıştır.
Okulumuzun idari kadrosu bir müdür ve bir müdür yardımcısından oluşmaktadır.
Okul Müdürümüz Abdullah YİĞİTOĞLU ve Müdür Yardımcımız Abdullah ÖZTÜRK’tür.
Kadrolu öğretmen sayımız 18’dir ve öğretmen açığımız bulunmamaktadır.
Ayrıca bir memure ve iki hizmetli ile birlikte idari ve teknik hizmetler yürütülmektedir.
Okulumuzda, 24 derslikli yeni binasında eğitim öğretim yapılıyor ve okulumuzda resim atölyesi, bilgisayar laboratuarı, fizik, kimya biyoloji laboratuarı, çok amaçlı salon, kütüphane, rehberlik odası, öğretmenler odası ve idari bölümler, basketbol, voleybol ve minyatür futbol sahaları yer alıyor.
Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi
Adres : Yıldırım Beyazıt Mahallesi Durhasan Caddesi No: 68 Kazan/ Ankara
Tel : (0312) 814 44 16
Fax : (0312) 814 44 15
Web :
Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi │ Kazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü / ANKARA
e-mail :
info@mhganadolulisesi.k12.tr
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular
ALINTIDIR
Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri
Anaokulu - İlköğretim
Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM
Açık Profil bilgileri
SERDEM - Özel Mesaj gönder
SERDEM - Daha fazla Mesajını bul