Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.10, 04:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 5 Kapılı Range Rover Evoque

5 Kapılı Range Rover Evoque


3 kapılı Evoque'a göre yeni modelİ daha fazla yer sunuyor.

Evoque’da iki farklı motor seçeneği sunulacak. Dizel olan 2.2 litrelik 4 silindirli motorun 150 veya 190 beygir gücünde iki versiyonu olacak. Diğer güç kaynağı 2 litre hacminde doğrudan enjeksiyonlu turbo beslemeli benzinli motor ise 240 beygir gücünde.
Yeni 5 kapılı Evoque da, 3 kapılı versiyonunda olduğu gibi standart olarak önden çekiş. Müşterilerin isteğine göre araç 4 çeker olarak da donatılabiliyor.

Aracın konfora ve güvenliğe yönelik teknolojilerinden bazılarını; park yardım sistemi, yöne göre dönen farlar, kör nokta tespit sistemi, 5 kameralı ‘çevre kamera sistemi’, ısıtmalı ön cam, direksiyon ve koltuklar, 825 Watt gücünde ses sistemi, DVD, dijital TV, 8 inç çapında ekrana sahip arka koltuk eğlence sistemi gibi aksesuarlar oluşturuyor.
Tavan gövdeden farklı olarak beyaz olabiliyor
Araç Pure, Prestige ve Dynamic adında üç farklı tasarım teması ile satılacak.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla