Konu
:
Kalecik Anadolu Öğretmen Lisesi Ankara Kalecik - Kalecik Anadolu Öğretmen Lisesi
Tekil Mesaj gösterimi
25.11.10, 16:44
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Kalecik Anadolu Öğretmen Lisesi Ankara Kalecik - Kalecik Anadolu Öğretmen Lisesi
Okulun Tarihçesi
Okulumuz ilk olarak Sağlık Meslek Lisesinin binasının tahsisi ile 2006-2007 öğretim yılında eğitim öğretime başlamıştır.
Okulun Amaçları
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda: Atatürk ilke ve inkılâplarını özümseyen. Milli ve evrensel kültür değerlerini geliştiren ve saygı duyan, kendilerine, ailelerine,topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan başkaları ile iyi ilişkiler kuran,planlı çalışma alışkanlığına sahip bireyler yetiştirmek.
Okulun Vizyonu
Öğrencilerini kendilerine güvenen sistemli düşünebilen girişimci,çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen ilgi alanlarını ve kişisel özelliklerinin ortaya çıkmasını sağlamak seçeceği mesleğe uygun okul ve kurumlara girebilmesi amacıyla yetiştirmektir.
Öğretim Şekli: ORTAÖĞRETİM-NORMAL ÖĞRETİM
Hizmete Girdiği Yıl: 2006-2007
Okutulan Yabancı Dil: İngilizce
Okul Müdürü: Mustafa SEĞMEN
Okulun Özellikleri
Okulumuz 4 Katlı Olup 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcı Odası,1Memur Odası, 1 Öğretmenler Odası,1 Hizmetli Odası, 2 Adet Depo, 11 Adet Dersane. 1 Bilgisayar Labaratuarı, 1 Adet Biyoloji-Kimya Laboratuarı, 1 Adet Fizik Laboratuarı, 1 Kütüphane,yemekhane ve yatakhane bölümlerinden Oluşmaktadır
İletişim
KALECİK ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
Adresi: ŞENYURT MAH.İSTASYON CAD.NO:109 KALECİK/ANKARA
Tel: (0312) 857 26 23
Tel (müdür): (0312) 857 26 25
Faks: (0312) 857 15 73
Kalecik Anadolu Öğretmen Lisesi
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular
ALINTIDIR
Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri
Anaokulu - İlköğretim