Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.12.10, 08:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Koç Burcu Aralık 2010 Burç Yorumu

Koç Burcu Aralık 2010 Burç Yorumu

Çok çalıştınız ve sonuç olarak aklınız dönüp dolaşıp uzak yerlere uçma hayallerine takılıyor. Hiç şaşırmadık! Maceralı yolculukları yöneten 9. evinizde dört gezegen var ve sizi yollara düşmeye zorluyor. Neden direnesiniz ki? Hesaplı tur paketlerini veya süresi dolmak üzere olan birikmiş millerinizi incelemenin tam zamanı. Ailenizi ziyaret etmek için seyahat etmeniz gerekiyorsa (ki bu çok olası) yıldız etkilerinin hâlâ güçlü olduğu Aralık sonunu düşünün. Neden yeni yıla Roma veya Paris’te girmeyesiniz? Güzel bir anı olur. Böyle bir isteğiniz varsa gerçekleştirmenizin tam zamanıdır.
Aşk hayatınıza gelince, yönetici gezegeniniz Mars’ın 5 Aralıkta Venüs’e sokulmasıyla kendinizi olağanüstü çekici hissedeceksiniz. Venüs, aşığı Mars’la olmak istiyor ama geçen iki yıl boyunca buna pek zamanları olmadı. Bu aşık gezegenler kaybettikleri zamanı telafi edecekler. Sonuç olarak eğer yalnızsanız sizi tam anlamıyla büyüleyecek biriyle tanışmanız için muhteşem bir fırsat. Beraber olduğunuz biri varsa çok yakında birbirinize dokunmadan duramadığınızı keşfedebilirsiniz.
26 Aralıktaki dolunay aile içinde birkaç gerginlik getirebilir. Evliyseniz sebep eşinizin ailesinden sabrınızın sınırını zorlayan biri olabilir. Eğer böyle bir akrabadan yersiz bir yorum veya eleştiri alacak olursanız içinizden ona kadar sayın. Bu dolunayın etkisini farklı bir şekilde de yaşayabilirsiniz. Yardımınıza ihtiyacı olduğunu duyduğunuz bir aile üyesiyle ilgili bazı endişeleriniz olabilir. Veya taşınmaya, evinizde yenileme ya da tamirat yapmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Her ne olursa olsun bu dolunay bir evreyi sona erdirecek.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla