Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.12.10, 21:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Arnavut Ciğerli Pirinç Pilavı

Arnavut Ciğerli Pirinç Pilavı




Malzemeler:

Pilav İçin:

1 su bardağı kepekli pirinç
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz

Ciğer için:

300-400 gr ciğer
Un
Kızatmak için sıvı yağ


Tarifi

Pirinç tuzlu suda bekletilir. Bu arada çiğerlerin zarı soyulup küçük küçük doğranıp bolca unlanır.

Unlanan ciğerler kızgın yağa alınıp nar gibi kızartılıp bir kaba alınır. Diğer tarafta tencereye yağlar konulup içerisine süzülen pirinçler atılıp hafifçe kavrulur.

Kavrulan pirinçlerin üzerine 2 su bardağı su ve tuz ilave edilerek pilav pişirilir. Demlenme esnasında ciğer karıştırılıp servis yapılır.



alıntı
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla