Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.03.08, 08:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Smile Tuncay Şanlı Hayatı (Biyografisi)

Tuncay Şanlı (1982 - .... )



Futbola Sakaryaspor'un altyapısında başladı 2000-2002 yılları arasında Sakaryaspor ile Türkiye 2. Ligi'nde mücadele etti.

2002-2003 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Tuncay Şanlı, kısa sürede takımın en etkili oyuncusu olurken, taraftarın da en sevdiği futbolcu haline geldi Fenerbahçe'nin Avrupa'da en çok gol atan oyuncusu olan Tuncay, Şampiyonlar Ligi'nde 3-0'lık Manchester United zaferinde hat trick yaparak tarihe geçti. Tuncay'ın o maçta attığı muhteşem goller jeneriklere girdi ve uzun süre hafızalardan silinmedi. Tuncay Şanlı Fenerbahçe ile 3 şampiyonluk yaşadı

Milli Takımın da değişmez oyuncusu olan Tuncay, Ay Yıldızlı formayla 2003 Konfederasyon Kupası'nda üçüncülük başarısına uzandı. Tuncay, A Milli Takımda 41 maçta 13 gol kaydetti.
2007 yılında Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini belirterek, İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough'ya transfer oldu.

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla