Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.12.10, 22:39   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Deli Saraylı Sessiz Sedasız Final Yaptı

Deli Saraylı Sessiz Sedasız Final Yaptı

Deli Saraylı geçtiğimiz Perşembe akşamı yayınlanan bölümüyle final yaptı.

Deli Saraylı, 9 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 11. bölümüyle final yaptı, oysa ki dizinin fragmanında dahi "Yeni Bölüm" yazıyordu. Geçtiğimiz haftalarda bir televizyon programına telefonla bağlanan dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu, Deli Saraylı'nın 13 Bölüm Özetikesin yayınlanacağını, sonrası için durumun netleşmediğini ifade etmişti. Dizinin izleyicileri bu duruma üzülseler de dizilerini birkaç Bölüm Özetidaha izleyebilecekleri için mutluydular ama apar topar yapılan final bölümüyle şaşkına döndüler. Son bölümde tüm olaylar çözüme kavuştu Perizat'la Hüsrev evlendi, İstanbul alındı ama izleyici bu sondan hiç memnun olmadı.
Deli Saraylı'nın izleyenleri, dizinin başka kanallarda yayına devam etmesi için kolları sıvadı. Kanal D'yle irtibata geçen izleyiciler, kanalın bu konuyu ciddi olarak değerlendireceği cevabını aldıklarını iddia ediyorlar. Dizinin başka kanalda yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak konusu.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla