Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.12.10, 15:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
İpek
Gamma Üye
 
İpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Mersin
Mesajlar: 1.271
Konular: 1076
Puan Grafiği
Rep Puanı:3790
Rep Gücü:0
RD:İpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 71
210 Mesajına 272 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Angelina Valentine Biyografisi - Angelina Valentine Kimdir -Angelina Valentine Hayatı

Angelina Valentine Biyografisi - Angelina Valentine Kimdir - Angelina Valentine Hayatı

Angelina Valentine, 19 Eylül 1986'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentaki kentinde doğan Latin-Amerikan eşyıldız ve çıplak model.



19 Eylül 1986'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky kentinde Latin bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Anne-babası Venezuelalı ve İtalyan'dı. Bedensel yeterliliğini sağladıktan sonra yetişkin eğlence sektörüne girmek için Los Angeles'e taşındı. 18 yaşındayken striptiz dansçısı olarak çalışmaya başladı. Valentine, 21 yaşında 2007'de ilk filmini çekti ve yetişkin film sektörüne girmiş oldu. Bu zamandan beri 69 filmde oynadı. Wicked Pictures, Elegant Angel Productions, Club Jenna ve Brazzers gibi yapım şirketleriyleçalıştı. Valentine, biseksüel olup üniversite çıkışlıdır. İş yaşamında en fazla yüzüne yapımlarda yer almıştır.

Ağustos 2008'de LA Direct Models şirketiyle sözleşme imzalamıştır.
İpek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla