Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.01.11, 13:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Kartal'ın Havası Çok Değişti

Kartal'ın havası çok değişti

Zirvenin 14 puan gerisinde ama şampiyon olacaklarına inanıyorlar.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ilk yarıyı liderin 14 puan gerisinde ve beşinci sırada bitiren siyah-beyazlılarda yeniden şampiyonluk şarkıları söyleniyor. Schuster'in yaptığı taktiksel değişiklikler kadar yaşanılan sakatlıklar nedeniyle de bir türlü ideal 11'iyle sahaya çıkamayan Beşiktaş, ikinci yarıda yenilenmiş kadrosuyla mücadele edecek. Beşiktaş'ta sadece Holosko'nun sakatlığı ciddiyetini korurken, yeni transferler ise takıma farklı bir hava getirdi.

GERİ DÖNDÜLER

Quaresma'nın vatandaşları Almeida, Simao ve Fernandes'i bitiren siyah-beyazlılarda, altyapıdan da 5 'Yavru Kartal kadroya alındı. İdmanlarda yenilerin, gençlerin ve tecrübeli oyuncuların kaynaşmasıyla yaratılan 'kolej' havası, meyvelerini vermeye başladı. Yukarıdaki büyük resim, dün sabah yapılan idmanda çekildi. Bu resmi görenlerin
ilk
yorumu şöyle oldu: "Beşiktaş geri dönmüş. İşte bu diğer takımlar için çok tehlikeli."

İkinci devreye Antalya'nın Belek bölgesindeki Gloria Serenity Resort Otel'de hazırlanan siyah-beyazlılarımız, bu sabah otelin sahasında basına açık yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman yaptı.
Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci, takımla birlikte koşularda yer aldıktan sonra ayrı çalıştılar.


Taktik ağırlıklı yapılan antrenman koşular ile başladı. Koşuların ardından 5-2 çalışması yapan futbolcularımız, daha sonra iki gruba ayrılarak şut ve taktik çalıştı.







Yıldız oyuncuların yer aldığı grup, kanat, korner ve frikik atışları denedi. Quaresma, Simao, Fernandes ve Almeida’nın frikik atışlarında birbiriyle yarışması, antrenmanda güzel görüntüler oluşturdu.
Genç oyuncumuz Muhammed, oyuncular arasında kampın en dikkat çeken ismi oldu.







Bu arada bir grup öğrenci, antrenman sonrasında Quaresma’ya çiçek verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.


Siyah-beyazlılarımız, Antalya kampında ilk hazırlık maçını, bu akşam saat 18.30’da Sivasspor ile yapacak. Maç taraftara kapalı olacak.













--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla