Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.11, 17:07   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Acılı Tavuk Kanat

Acılı Tavuk Kanat


Malzemeler
12 adet tavuk kanat
1 çay bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı acı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Damak tadınıza göre tuz

Hazırlanışı
Geniş ve derin bir kapta; biber salçası, yoğurt, domates salçası, zeytinyağı, tuz, köri ve pul biberi iyice karıştırın.
Tavuk kanatlarını bol suyla yıkayıp temizleyin.
Kanatların fazla suyunu süzüp sosun içine yatırın.
Tüm malzemelerin özleşmesi için iyice harmanlayın.
Buzdolabında 15 dakika bekletin.
Sürenin sonunda tavuk kanatları sosun içinden çıkarın.
Yağsız tavada ya da ızgarada her iki tarafını da pişirin.
Patates kızartması ve yeşilliklerle servis yapabilirsiniz.


Afiyet olsun.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla