Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.11, 17:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Portakal Sulu Kereviz

Portakal Sulu Kereviz



Malzemeler
1 kilo kereviz
2 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
1 su bardağı su
3 adet havuç
2 adet kesme şeker
1 adet limonun suyu
1 çay bardağı zeytinyağı
Damak tadınıza göre tuz
1 yemek kaşığı ince doğranmış dereotu


Hazırlanışı
Kerevizlerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın.
Derin bir kabı suyla doldurup içine limon suyunu ekleyin.
Kerevizleri limonlu suda 15 dakika bekletin.
Havuçların kabuğunu soyup halka şeklinde doğrayın.
Orta boy tencereye zeytinyağını alıp kızdırın.
Üzerine havuçları ekleyip 5 dakika kavurun.
Kerevizleri ilave edip 5 dakika daha kavurun.
Portakal suyu, su, kesme şeker ve tuzu tencereye ekleyin.
Hafifçe karıştırın.
Orta dereceli ateşte yaklaşık yarım saat pişirin.
Servis yapmadan önce üzerine dereotu serpin
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla