Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.11, 17:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Buharda Tavuk

Buharda Tavuk



Malzemeler
1 kilo tavuk göğsü
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet limonun suyu
1 tatlı kaşığı kekik
Damak tadınıza göre tuz


Hazırlanışı
Sarımsakların kabuğunu soyup rendeleyin.
Geniş bir kâsede; limon suyu, tuz, sarımsak, kırmızı biber, zeytinyağını iyice karıştırın.
Tavuk etlerini hazırladığınız sosa bulayıp yaklaşık 15 dakika bekletin.
Orta boy tencerenin içini kaynar suyla doldurup içine kekiği ekleyin.
Soslu tavuğu tencereyle aynı genişlikte kevgire yerleştirin.
Kevgiri tencerenin üzerine koyup, tencerenin kapağını kapatın.
Orta dereceli ateşte yaklaşık 1 saat, tavuk eti yumuşacık olana kadar pişirin.
Haşlanmış patates ve brokoliyle servis yapın.
Afiyet olsun.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla