Konu
:
Bademli Mantarlı Pilav
Tekil Mesaj gösterimi
15.01.11, 17:22
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Bademli Mantarlı Pilav
Bademli Mantarlı Pilav
Malzemeler
2 Su bardağı pirinç
1.5 Çorba kaşığı tereyağı
1 Su bardağı küçük doğranmış mantar
1 Su bardağı badem
1 Çorba kaşığı kuş üzümü
3 Su bardağı su
Tarçın
Tuz
Hazırlanışı
•Sıcak suda pirinci 1 saat bekletip, suyunu süzün.
•1 Çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin.
•Küçük doğranmış mantarları kavurun.
•Pirinci ilave edin.
•1-2 dakika çevirip, ayıklanmış kuş üzümünü ve tuzu ekleyin.
•3 Su bardağı suyu ilave edin.
•Pilav pişerken bademleri kaynar suda birkaç dakika bekletip, kabuklarını soyun.
•Kalan tereyağında bademleri kavurun.
•Ocaktan aldığınız pilava bademleri ve tarçını ekleyip, iyice karıştırın.
AnGeL
Açık Profil bilgileri
AnGeL - Özel Mesaj gönder
AnGeL´nin Web Sitesini ziyaret edin
AnGeL - Daha fazla Mesajını bul