Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.11, 17:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bademli Mantarlı Pilav

Bademli Mantarlı Pilav


Malzemeler

2 Su bardağı pirinç
1.5 Çorba kaşığı tereyağı
1 Su bardağı küçük doğranmış mantar
1 Su bardağı badem
1 Çorba kaşığı kuş üzümü
3 Su bardağı su
Tarçın
Tuz


Hazırlanışı
•Sıcak suda pirinci 1 saat bekletip, suyunu süzün.
•1 Çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin.
•Küçük doğranmış mantarları kavurun.
•Pirinci ilave edin.
•1-2 dakika çevirip, ayıklanmış kuş üzümünü ve tuzu ekleyin.
•3 Su bardağı suyu ilave edin.
•Pilav pişerken bademleri kaynar suda birkaç dakika bekletip, kabuklarını soyun.
•Kalan tereyağında bademleri kavurun.
•Ocaktan aldığınız pilava bademleri ve tarçını ekleyip, iyice karıştırın.


AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla