Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.01.11, 08:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Bu 'Kupa'lar Fener'i Çok Kızdıracak

Bu 'kupa'lar Fener'i çok kızdıracak

BJK TV stüdyolarındaki görüntü, iki kulüp arasında kavga çıkaracak gibi...

20 Ocak Perşembe günü yeniden yayın hayatına başlayan BJK TV'nin stüdyolarında camekanlı bir bölüm... Merdiven altı atıl kalmasın diye, 'Buraya eski kupaları koyarız denilmiş' ve camekan yapılmış. Üstelik BJK TV'ye gelen konuklar tarafından çok rahat görünen bir yer... Camekanın içinde, bir boya kutusunun üstünde "Fenerbahçe'nin aldığı son kupadır, 28. yıl"; yangın söndürücünün üstünde de "Fenerbahçe'nin son şampiyonluk kupasıdır" yazıları ile adeta Sarı-Lacivertli kulüple dalga geçiliyor.
Habertürk'ün haberine göre bu fotoğraf Fenerbahçe camiasını çok kızdıracak gibi görünürken, her iki kulüp arasında da gerginlik yaratacağa benziyor.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla