Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.02.11, 17:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon George Hagi Rekor Kırdı!

George Hagi rekor kırdı!

Tarihin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Cimbom'da Hagi, Rijkaard'ı da solladı.

G.Saray her geçen hafta erirken teknik direktör Hagi, eski
hoca Rijkaard'ı aratıyor. Hollandalı hoca yönetiminde 8 maçta 12 gol atan G.Saray, Hagi ile 'Ligin en az gol atan takımı' oldu. Rumen teknik adam ile 11 maçta sadece 8 kez fileler havlandırılırken bu dönemi Trabzonspor ve Bursaspor 21'er, F.Bahçe 19, Kayseri 12, Beşiktaş ise 17 golle geçti.

ANTALYA VE KONYA GİBİ

SON 11 maçlık bölümde maç başına 0.72 gol atan G.Saray'ı 8'er golle Antalya ve Konya da yalnız bırakmadı. Baros ve Arda'nın sakatlanması, Kewell'ın Asya Kupası'na gitmesi, Mehmet Batdal'ın verimsizliği, ara transferde alınan Kazım ve Stancu'nun takıma alışamaması da gol kısırlığında önemli rol oynadı. G.Saray ligde 15 takımın gerisinde kaldı.


Elano'dan şok açıklama!

Ligin ilk yarısında Galatasaray'dan ayrılaran Elano Blumer çok bomba açıklamalar yaptı.

'Galatasaray'a Messi gelse harcanır'

Ligin
ilk
yarısında Galatasaray'dan ayrılarak Brezilya takımı Santos'a giden Elano Blumer, ülkesinde fırtına gibi esiyor.

Yeni
takımı ile çıktığı 3 resmi maçta 5 gol atarak yıldızlaştı. Sambacı Sarı- Kırmızılı takımda geçinqrdiği 1.5 sene boyunca büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Elano özel açıklamalarda bulundu. İşte olay yaratacak sözler:

HAGİ'Yİ ANLAYAMADIM

Rijkaard gerçekten çok büyük bir futbol adamıydı. Ancak kendisiyle bir türlü tam olarak anlaşamadık. Ardından çalıştığım Hagi'nin futbol anlayışı ile ilgili pek bir fikrim yok. Çünkü anlayamadım. Galatasaray'da tek bir gerçek var. Bu da o takımın içindeki bazı isimlerin yıldız futbolcuları çekemediği.

MİSİ BÜYÜK BİR YILDIZ

Galatasaray'a giderken orada oynamış vatandaşlarımla konuşmuştum. Lincoln ve Felipe bana bazı uyarılarda bulunmuştu ve dedikleri de çıktı. Bakın onlar da G.Saray'dan ayrılınca başarılı oldular. Lincoln, Palmeiras forması ile iyi işler yapıyor. Okuduğum kadarıyla şimdi de Misimoviç aynı kaderi paylaşıyor. Büyük bir yıldız ama kıymeti bilinmiyor.

G.Saray'da yıldız futbolcuları çekemeyenler olduğunu söyleyen Elano'nun en ilginç sözü ise "Oraya Messi bile gitse harcanır. Çünkü çok kötü bir yönetim politikası var" oldu.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla