Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.02.11, 02:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İşte Nuri Dizisi

İşte Nuri Dizisi


Kanal D’nin yeni dizisi “Nuri”nin oyuncuları tam kadro birarada.


Kanal D’nin yeni komedi dizisi “Nuri”nin tanıtım toplantısı dün, TEM stüdyolarında, dizinin çekildiği platoda yapıldı.
Başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları dizinin yapımını Süreç Film, yapımcılığını ise İnci Gündoğdu ile Asena Bülbüloğlu üstleniyor. Tayfun Güneyer’in hem yönetmenliğini yaptığı hem de senaryosunu yazdığı, Meltem Cumbul’un “Leyla”, Oktay Kaynarca’nın ise “Nuri” karakterini canlandırdığı dizinin konusu ise şöyle:

Leyla ile Nuri, İzmir Alaçatı’da büyümüş, daha çocukken birbirlerine aşık olup, büyüyünce de evlenip, üstüne de biri kız, biri erkek iki çocuk sahibi olmuş, mutlu bir çifttirler. Ta ki, Nuri, günümüzün en amansız erkek hastalıklarından olan “Azgın Teke Hastalığı”na yakalanana kadar.

Nuri, Alaçatı’ya sörf yarışması için gelen 21 yaşında genç bir kıza gönlünü kaptırıp, onunla evlenebilmek için 21 yıllık karısı Leyla’yı boşayınca, ortalık karışıyor.
Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terk edip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca, herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor. Ama asıl sürpriz, Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir kafeteryaya çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun kafeteryasını ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor.


Bu arada, dün doğumgünü olan başarılı oyuncu Asuman Dabak’a, dizide rol aldığı oyuncu arkadaşları ve dizinin yapım ekibi güzel bir doğumgünü sürprizi yaptı. Dabak, doğumgünü pastasını dilek tutarak kesti.


Yapım :
Süreç Film
Yapımcı :
İnci Gündoğdu, Asena Bülbüloğlu
İdari Yapımcı :
Akın Topuz
Yönetmen :
Tayfun Güneyer
Senaryo :
Tayfun Güneyer
Sanat Yönetmeni :
Dilek Başak Pınarcı
Görüntü Yönetmeni :
Bülent Terzioğlu
Oyuncular :
Meltem Cumbul (Leyla), Oktay Kaynarca (Nuri), Öykü Çelik (Reyna), Taner Rumeli (Can), Asuman Dabak(Berna), Vural Çelik (Mesut), Öznur Seçeler (Kumru),Doğu Alpan (Levent), Barış Başar (Mutlu),Tuğçe Özbudak (Nazlı), Aşkın Şenol (Kudret), Alper Kadayıfçı (Battal), Ünal Yeter (Mevcut), Selin Altay (Beyza), Erhan Can Kartal (Alihan)
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla