Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.02.11, 06:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tanem
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Nerden: Isparta
Mesajlar: 657
Konular: 414
Puan Grafiği
Rep Puanı:1850
Rep Gücü:0
RD:Tanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
26 Mesajına 77 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hürrem Sultan Takıları - Muhteşem Yüzyıl Takıları

Hürrem Sultan Takıları - Muhteşem Yüzyıl Takıları






















72 parçadan oluşan ve değeri 1,5 milyon dolar olan takıların özel olarak dört kişi tarafından korunduğunu söyleyen firma sahibi Mete Boybeyi, “Sigortaları var. Takılar özel bir yerde muhafaza ediliyor. Gerekli sahnelerde gönderiyoruz. Satışa çıkarmıyoruz. Sadece dizide kullanılması için veriyoruz” dedi.
Takılara oldukça yoğun talep olduğunu dile getiren Boybeyi, “Hürrem Sultan’ın taktığı gerdanlık 150 bin dolar. İnsanlar diziyi izledikten sonra bu gerdanlığa sahip olmak istediklerini söyledi. Fakat o takının aynısını yapmak mümkün değil. O zaman elimizde olan malzemelerle yapıldı. Bu tip dizilerin her zaman arkasındayız. Daha önce ‘Aşk-ı Memnu’ ve ‘Ezel’ dizilerinde takılarımız kullanıldı. Önümüzdeki günlerde ‘Şüphe, ‘Sürgün’ ve ‘Küçük Sırlar’ dizilerine de vermeye başlayacağız” açıklamasını yaptı.


Tanem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla