Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.11, 05:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tavuklu Türlü

Tavuklu Türlü

Tavuklu Türlü Yemeği İçin Gerekli Malzemeler;
* Yarım kilo kadar taze fasulye
* 2 Adet tavuk göğüs bonfile gibi
* 4 Yemek kaşığı margarin yağı
* 100 gr mantar
* 2 Adet sivri biber
* 2 Adet taze soğan
* 2 Yemek kaşığı soya sosu
* 1 Yemek kaşığı süzme bal
* Biraz Tuz
* Çok Az karabiber
Tavuklu Türlü Yemeği Hazırlanışı;
* Fasulyeleri ayıklayıp, yıkayın ve suyunu süzüp, Birkaç parçaya kesin.
* Taze soğanları ayıklayıp, yıkadıktan sonra ince ince doğrayalım.
* Biberleri temizleyip, iri doğrayın.
* Mantarları yıkayıp 3-4 parçaya bölün.
* Tavuk etlerini kuşbaşı şeklinde keselim.
* Soya sosunu ilave edip, yüksek ateşte 3-4 dakika sürekli karıştırarak sote edin.
* Margarini tencerede eritip taze soğan, sivribiber, mantar ve taze fasulyeler biraz diri kalacak şekilde pişirin.
* Tavuk eti, tuz, karabiber ve balı ilave edip 10 dakika daha karıştırarak pişirin.
* Yemeğimiz Sıcak Olarak Servis Edebiliriz Afiyet Olsun..

Konu AnGeL tarafından (16.02.11 Saat 05:37 ) değiştirilmiştir..
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla