Konu
:
Tavuklu Türlü
Tekil Mesaj gösterimi
16.02.11, 05:22
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Tavuklu Türlü
Tavuklu Türlü
Tavuklu Türlü Yemeği İçin Gerekli Malzemeler;
* Yarım kilo kadar taze fasulye
* 2 Adet tavuk göğüs bonfile gibi
* 4 Yemek kaşığı margarin yağı
* 100 gr mantar
* 2 Adet sivri biber
* 2 Adet taze soğan
* 2 Yemek kaşığı soya sosu
* 1 Yemek kaşığı süzme bal
* Biraz Tuz
* Çok Az karabiber
Tavuklu Türlü Yemeği Hazırlanışı;
* Fasulyeleri ayıklayıp, yıkayın ve suyunu süzüp, Birkaç parçaya kesin.
* Taze soğanları ayıklayıp, yıkadıktan sonra ince ince doğrayalım.
* Biberleri temizleyip, iri doğrayın.
* Mantarları yıkayıp 3-4 parçaya bölün.
* Tavuk etlerini kuşbaşı şeklinde keselim.
* Soya sosunu ilave edip, yüksek ateşte 3-4 dakika sürekli karıştırarak sote edin.
* Margarini tencerede eritip taze soğan, sivribiber, mantar ve taze fasulyeler biraz diri kalacak şekilde pişirin.
* Tavuk eti, tuz, karabiber ve balı ilave edip 10 dakika daha karıştırarak pişirin.
* Yemeğimiz Sıcak Olarak Servis Edebiliriz Afiyet Olsun..
Konu AnGeL tarafından (16.02.11 Saat
05:37
) değiştirilmiştir..
AnGeL
Açık Profil bilgileri
AnGeL - Özel Mesaj gönder
AnGeL´nin Web Sitesini ziyaret edin
AnGeL - Daha fazla Mesajını bul