Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.11, 05:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bulgurlu Tavuk

Bulgurlu Tavuk

Malzemeler:
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 orta boy soğan ve birkaç arpacık soğan (ince doğranmış)
* 10 tavuk pirzola (kemiklerinden ayrılmış)
* 7-8 cherry domates veya 3-4 küçük boy domates (doğranmış)
* 3 diş sarımsak
* Yaklaşık 1 bardak kaynamış su veya tavuk suyu
* Yarım tatlı kaşığı tuz
* 1 bardak donmuş veya konserve bezelye
* 1 adet dilimlenmiş limon
* Dörtte bir limon kabuğu rendesi
* 1 su bardağı bulgur

Hazırlanması:
* Yağı ve tavukları tavaya alın. Her iki tarafını da iyice pişirin. Pişince tavukları tavadan bir tabağa alın. Aynı tavadaki yağ ile soğanları kavurun.
* Domates, sarımsak ve limon kabuğunu tavaya ekleyin. 2-3 dakika pişirin.
* Tavukları tekrar tavaya alın. Biraz daha pişirip bulgurları ekleyin. Üzerini bir miktar geçecek kadar kaynamış suyu ve tuzu ilave edin.
* Tavanın kapağını kapatıp bulgurların suyu çekmesini sağlayın. Çekince bezelyeleri ekleyin. Limon dilimleri eşliğinde servis yapın.

Konu AnGeL tarafından (16.02.11 Saat 05:36 ) değiştirilmiştir..
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla