Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.02.11, 06:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yeşilçam Ödülleri Aday Listesine 'av Mevsimi' Damgasını Vurdu

Yeşilçam Ödülleri Aday Listesine 'av Mevsimi' Damgasını Vurdu

Yeşilçam Ödülleri Aday Listesine, 9 Ana Dalda da İsmi Yer Alan Av Mevsimi Filmi Damgasını Vurdu.




Yeşilçam Ödülleri aday listesine, 9 ana dalda da ismi yer alan Av Mevsimi filmi damgasını vurdu. Beyoğlu Belediyesi ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle Turkcell'in ana sponsorluğunda dördüncüsü düzenlenen "Yeşilçam Ödülleri" adayları açıklandı. Halıcıoğlu'ndaki Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlen geceyle açıklanan 4. Yeşilçam Ödülleri'nin 11 ana dal, 2 özel kategorideki 5'er adayı, Bergüzar Kerl ve Engin Altan Düzyatan'ın sunuculuğunda açıklandı. Yeşilçam Ödülleri'nin 11 ana dalda açıklanan aday listesinde 9 dalda Av Mevsimi filmi aday gösterildi. Gecede konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sinemanın Beyoğlu ile bütünleştiğini ve bu iki ayrılmaz parçanın Yeşilçam Ödülleri ile taçlandırıldığını söyledi. Demircan, "Hedefimiz ortada net, biz bu ödülle Beyoğlu'nun ve Türk sinemasını kazanmasını hedefliyoruz. İşin her zaman ana fikrindeyim, Beyoğlu sinemanın kalbidir. Yeşilçam da Türk sinemasının tarihidir" dedi. Nefes ve Kavşak filmlerinden sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin mutsuz ağabeyi Soner'le karşımıza çıkan Mete Horozoğlu, 9 dalda aday gösterilen Av Mevsimi filminin çok iyi bir film olduğunu ve bu nedenle de karşılığını bulduğunu kaydetti. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin çok beğeniliyor olmasının kendilerine moral verdiğini de kaydeden Horozoğlu, "Çok yoğun bir tempoda çalışılıyor dizide, hikaye örgüsü çok yoğun, çekimleri uzun zaman alıyor. Teknik ekip gerçekten çok yoruluyor. Uzun çalışmalar sahnesinde o çok beğenilen iş ortaya çıkıyor. Keyifli bir çalışma oluyor. Bu kadar beğenilen ve izlenilen bir hikayenin içinde olmak keyifli bir iş. Bütün ekibin çok iyi çalıştığı bir iş. İnşallah çalışma saatlerini daha profesyonel bir şekilde düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.



4. Yeşilçam Ödülleri'nin aday listesi ise şöyle; En iyi film dalında: Av Mevsimi, Çoğunluk, Eyvah Eyvah, Kavşak ve Kosmos.



En iyi yönetmen dalında: Selim Demirdelen (Kavşak), Reha Erdem (Kosmos), Ömer Faruk Sorak (Yahşi Batı), Yavuz Turgul (Av Mevsimi) ve Seren Yüce (Çoğunluk).



En iyi erkek Oyuncu dalında: Tansu Biçer (Beş Şehir), GÜven Kıraç (Kavşak), Bartu Küçükçağlayan (Çoğunluk), Sermet Yeşil (Kosmos) ve Cem Yılmaz (Yahşi Batı).



En iyi kadın Oyuncu dalında: Demet Akbağ (Eyvah Eyvah), Sevinç Erbulak (Prensesin Uykusu), Demet Evgar (Yahşi Batı), Esme Madra (Çoğunluk) ve Türkü Turan (Kosmos).



En iyi yardımcı erkek Oyuncu dalında: Zafer Algöz (Yahşi Batı), Salih Kalyon (Eyvah Eyvah), Çetin Tekindor (Av Mevsimi), Okan Yalabık (Av Mevsimi) ve Bülent Emin Yarar (Beş Şehir).



En iyi yardımcı kadın Oyuncu dalında: Nihal Koldaş (Çoğunluk), Özge Özpirinççi (Veda), Şebnem Sönmez (Beş Şehir), Melisa Sözen (Av Mevsimi) ve Selen Uçer (Büyük Oyun).



En iyi senaryo dalında: Av Mevsimi (Yavuz Turgul), Beş Şehir (Onur Ünlü), Çoğunluk (Seren Yüce), Eyvah Eyvah (Ata Demirer), Kavşak (Selim Demirdelen) ve Kosmos (Reha Erdem).



En iyi müzik dalında: Av Mevsimi (Tamer Çıray), Eyvah Eyvah (Fahir Atakoğlu, Serkan Çağrı), Kavşak (Selim Demirdelen), Prensesin Uykusu (REDD) ve Veda (Zülfü Livaneli).



En iyi görüntü yönetmeni dalında: Türksoy Gölebeyi (Ses), Mirsad Herovic (Yahşi Batı), Florent Herry (Kosmos), Uğur İçbak (Av Mevsimi) ve Barış Özbiçer (Çoğunluk).



En iyi kurgu dalında: Mary Stephen (Çoğunluk), Selim Demirdelen (Kavşak), Reha Edem (Kosmos), Çağrı Türkan (Yahşi Batı).



En iyi sanat yönetmeni dalında: Sırma Bradley (Av Mevsimi), Meral Efe (Çoğunluk), Ömer Atalay (Kosmos), Hakan Yarkın (Yahşi Batı ve Veda).



Ayrıca 2 özel kategorinin de oluşturulduğu ödül kapsamında;



En iyi genç yetenek: Umut Kurt (Kavşak), Esme Madra (Çoğunluk), Şenay Orak (Min Dit), Büşra Pekin (Çok Filim Hareketler Bunlar) ve Damla Sönmez (Mahpeyker: Kösem Sultan).



En iyi ilk film: Ozan Açıktan (Çok Filim Hareketler Bunlar), Selim Demirdelen (Kavşak), KETCHE (Romantik Komedi), Erhan Kozan (Çakal), Aslı Özge (Köprüdekiler) ve Seren Yüce (Çoğunluk) aday gösterildi. - İSTANBUL (Cihan Haber Ajansı)
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla