Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.03.11, 03:32   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Serhat Özcan Biyografisi - Serhat Özcan Hayatı - Serhat Özcan Kimdir?

Serhat Özcan Biyografisi - Serhat Özcan Hayatı - Serhat Özcan Kimdir?

Durağan’da doğdu. Aslen Boyabat’lı olan Serhat Özcan tiyatroya 1978 yılında amatör olarak başladı. İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümünde okudu.
Devlet Tiyatrosu, Yapı Kredi Bankası Çocuk Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Ferhan Şensoy Orta Oyuncular, Beşiktaş Kültür Merkezi tiyatrolarında çalıştı. İlk uzun metrajlı televizyon filmi Yayla Türküsü’dür. 1986 yapımı ‘Davacı’ adlı filmde, 1993 yapımı ‘Süper Baba’ adlı televizyon dizisinde ‘Zabıta Vahdettin’ rolüyle, 2000 yapımı ‘Güneş Yanıkları’ adlı TV dizisinde ‘Akif ‘ rolüyle, 2003 yapımı ‘Sevdim Seni Bir Kere’ adlı TV dizisinde, yine 2003 yapımı ‘Lise Defteri’ adlı televizyon dizisinde ‘Sefa’ rolüyle, 2004 yapımı ‘Cennet Mahallesi’ adlı televizyon dizisinde ‘Selim’ karekteriyle, 2005 yapımı ‘Pamuk Prenses’ adlı kısa filmde ‘Mümtaz’ rolüyle, 2007 yapımı ‘Gönül Salıncağı’ adlı televizyon dizisinde ve yine aynı yılda vizyona giren ‘ Cumhurbaşkanı Öteki Türkiyede’ adlı sinema filminde, 2008 yapımı televizyon dizisi Dedektif Biraderler’de Atilla Birgen, yine aynı yılda çekilmeye başlanan ‘Benim Annem Bir Melek’ adlı televizyon dizisinde ‘Tankut’ rolleriyle ve 2009 yapımı olan ‘Kanal-i-zasyon’ adlı sinema filminde ‘Atilla’ karekteriyle izleyici karşısına çıktı.
Sanatçımız bunların dışında sizlerin de yakından bildiği gibi “Bir Demet Tiyatro” adlı TV’de de yayınlanan oyundaki ‘Tirbuşon’ rolüyle müthiş bir performans göstererek ulusal anlamda asıl çıkışını yaptı.
Yayla Sanat Merkezi’nde kendi yazdığı “Sustuklarımı Biriktirdim” adlı tek kişilik komedi oyunla sanat hayatına devam etti. Oyunuyla aynı adı taşıyan bir kitap yazdı. Kitabını “Yıllardır hep birşeyler yazdım. Ama yazarken hiç bir edebi ölçütü baz almadım. Çünkü ustalar işini bilir ve ben edebiyatçı değilim. Sadece çağına tanıklık etmeye çalışan bir oyuncunun samimiyetle yüreğini açmaya çalışması bu yazılanlar… Çok mu önemli benim anlattıklarım? Önemli şunun için; Bazen toplum olarak şuurumuzu yitirdiğimizi düşünür oluyorum. Şuurlu olduğumuz anları anımsatma gereği duydum. Basit ama sıcak şeyler bunlar? Yaşama sarılmanın doğaüstü güçler dışında da yolları var. Aslında herkesi becerebildiğince samimiyete çağırmak istiyorum kendime de dahil… Evet samimiyet ama önce kendimize” şeklinde özetledi. Şu an Yahşi Cazibe filminde rol alıyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla