Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.03.11, 13:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.371
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Sony DSC HX5VB Dijital Fotoğraf Makinesi Özellikleri - Sony DSC HX5VB Ürün Özellikler

Sony DSC HX5VB Dijital Fotoğraf Makinesi Özellikleri - Sony DSC HX5VB Ürün Özellikleri

10x optik zoomlu G Objektif - Grup fotograflari/manzaralar için 25 mm genis açiya ve uzaktaki nesneleri yakinlastirmak için yüksek güçlü zooma sahip, yüksek kaliteli Sony objektif.

Exmor R CMOS Sensörü - Bu son derece etkili sensör tasarimi yetersiz isikta mükemmel resimler için görüntü parazitini azaltarak hassasiyeti arttirir.

BIONZ islemci - Güçlü görüntü isleme özelligi net, ayrintili, parazitsiz görüntüler ve hizli çekim saglar.

7,5 cm/3 inç LCD - Clear Photo LCD ekran (230 bin noktali), mükemmel ayrinti, yüksek kontrast ve genis görüs açisi sunar
1080i Full HD video - AVCHD formati (1920x1080i) kullanilarak yüksek kaliteli Full HD videolar tek dokunusla kolayca kaydedilir: çok çesitli HD oynatma seçenekleri.

Gelismis Panoramik Çekim Modu - Seri fotograf çekimlerini otomatik olarak birlestirerek, ekstra genis resimler olusturur. Hareketli nesnelerle bile düzgün panoramik çekimler yapmak için gelistirilmis isleme.

Alacakaranlikta Elde Çekim Modu - Alti görüntüyü tek görüntüde birlestirerek yetersiz isikta daha az parazitle canli ve optimize görüntüler üretir.

Anti Motion Blur Modu - Alti görüntüyü tek görüntüde birlestirerek yetersiz isikta daha az nesne bulanikligi ile canli görüntüler üretir
Yüksek hizli sürekli çekim - Deklansör dügmesine basarak, saniyede 10 kareye kadar çikabilen yüksek bir hizda çekilen seri resimlerle hareketleri dondurun.

GPS ve Pusula - Görüntülerin ve videolarin cografi konumunu otomatik olarak etiketler: daha sonra heyecan verici çevrimiçi haritalardan seyahatlerinizin izini sürebilirsiniz.

Çift bulaniklik önleyici - Düsük isikta bile bulanikligi az, yüksek kaliteli elde çekimler için OptikSteadyShot, yüksek hassasiyetli ISO 3200 ve Clear RAW Parazit Giderme teknolojisi.

Akilli Otomatik Ayarlama - Çesitli çekim sartlarinda optimum sonuçlar için pozlama ve diger makine ayarlarini otomatik olarak yapar
HDR Arka Isik Düzeltme - Yüksek kontrastli ve arka aydinlatmasi güçlü sahnelerle dogal, dengeli sonuçlar elde edersiniz.

Yüz Algilama - Daha net portreler için odak, pozlama ve beyaz dengesini otomatik olarak ayarlar: Öncelik, çocuklar veya yetiskinler için ayarlanabilir.

Smile Shutter - Fotografi çekilen kisi gülümsedigi anda deklansöre otomatik olarak basar: gülümsemeesigi ayarlanabilir ve öncelik çocuklara/yetiskinlere göre seçilebilir.

D-Aralik Gelistirici - Yüksek kontrastli sahneler ve arkadan aydinlatilmis portrelerde dogal sonuçlar elde etmek için pozlama ve kontrasti ayarlar.

HD çikisi - Video ve fotograflari HD TV'de görüntüleyebilirsiniz (istege bagli kablo gerekir). uyumlu BRAVIA'larda izleme kalitesini arttirir
Müzikli HD Slayt Gösterisi - LCD veyabagli HD TV'lerde efekt ve müzik esliginde görüntü izleme keyfini sunar.

Kolay Çekim Modu - Basitlestirilmis kontroller ve ekran üzerindeki kolay okunan talimatlarla yeni baslayanlar için kullanimi kolaylastirir
PMB Portable - Dahili aktarim yazilimi, fotograf makinesi internet baglantisi olan herhangi bir PC'yebaglandiginda görüntü paylasim sitelerine hizli ve kolay yükleme yapilmasini saglar.

Makine içi rötus - Kesme, kirmizi göz düzeltme ve bulanik maskelemeyi içeren, eglenceli makine içi görüntü rötuslama islevleri.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla