Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.03.11, 03:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ayşegül Yıldız Biyografisi - Ayşegül Yıldız Hayatı - Ayşegül Yıldız Kimdir?

Ayşegül Yıldız Biyografisi - Ayşegül Yıldız Hayatı - Ayşegül Yıldız Kimdir?


İbrahim Tatlıses’in 10 senelik aşkı kendisini hastanede yanlız bırakmadı.Çok üzgün olduğu görünen Ayşegül Yıldız, imparatorun kendisinden ayrı beraberliklerinde sessizce bekleyip sadakatini her zaman göstermiştir.
İbrahim Tatlıses, Bir halı reklamı için geçtiğimiz yıllarda Avcılar’da kamera karşısına geçti. Reklam filminde beraber oynayacağı partnerini bir türlü açıklamak istemeyen Tatlıses sonrasında “O bir fıstık” dedi.
İbrahim Tatlıses, “101 kişi arasından bir fıstık şeçtik. Döndük dolaştık ona karar verdik” dedi. Bir muhabirin, “İbrahim Bey bu kadar çok fıstık diyorsunuz. Siz aslında nasıl fıstık seversiniz?” diye sorması üzerine önce duraklayan Tatlıses ardından da “Ben aslında karı seviyorum! Uludağ’da. Bu senede çok don yaptı” demesi kahkalara yol açtı. Sonrasında Ayşegül Yıldız’ı oynatacağını belirten Tatlıses, “Üzerimden büyük bir yük kalktı sanki söyleyince” dedi.
İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile oynamış olduğu reklam filmi çekimlerinden sonra; neredeyse gitmiş oldu her ortamda sesvilisi olarak tanıştırdığı Ayşegül Yıldızla görüntülendi.
İbrahim Tatlıses’in; 10 seneyi aşkın bir süredir sevgilisi olan Ayşegül Yıldız Tatlıses’i uğramış olduğu silahlı saldırı sonrasında da hastanede yanlız bırakmadı.Çok üzgün olduğu görünen Ayşegül Yıldız, imparatorun kendisinden ayrı beraberliklerinde sessizce bekleyip sadakatini her zaman göstermiştir.


Ayşegül Yıldız Resimleri
İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız Evlendi
İbrahim Tatlıses Hayatı ( Biyografisi )
İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri













--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla