Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.03.11, 12:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Dr. Yalçın Akdoğan Biyografisi - Dr. Yalçın Akdoğan Kimdir - Dr Yalçın Akdoğan Hayatı

Dr. Yalçın Akdoğan Biyografisi - Dr. Yalçın Akdoğan Kimdir - Dr. Yalçın Akdoğan Hayatı

1969 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Yüksek Okulu Basım Yayımcılık Bölümü mezunu. İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programını tamamladı ve aynı yıl Marmara Üniversitesi Siyaset ve Sosyal Bilimler üzerine doktora çalışmasına başladı.

1991 yılında Hürriyet Vakfı`nın düzenlediği Genç Gazeteciler yarışmasında Haber-Röportaj, Araştırma-İnceleme ve Sayfa Düzeni dallarında ödüle layık görüldü. Yeni Zemin dergisinde Genel Yayın Koordinatörüolarak çalıştı. Millî Gazete ve Nehir dergisinde makaleleri yayımlanan yazar bir yerel idarede yöneticilik yapmaktadır.

Eserleri
Siyaset ve Kutsallık
Görsel İktidar

Dr. Yalçın Akdoğan 1969 İstanbul doğumlu. Başdanışman. AKP`nin ‘muhafazakâr demokrat’ söylemininmimarı olarak gösteriliyor. Gezilerinde Erdoğan’a eşlik ediyor. Yeni Şafak Gazetesi’nde yazarlık yaptı. ‘AKP ve Muhafazakâr Demokrasi’ adlı kitabı nedeniyle, parti içinde ona ‘Doktrin Hocası’ diyorlar. Kitap, AKP’nin bir nevi anayasası. Turgut Özal’ın dört eğiliminiişliyor ve Erdoğan'ın özel siparişi olduğu ileri sürülüyor. Akdoğan, AKP’nin istediği değişikliklere uygun yeni anayasayı yazan grupta da bulundu.

Erdoğan’ın gittiği her yerde, yaptığı her görüşmede notlar tutuyor. Bu notları toplayıp, AKP’nin liderliktarihçesini yazacağı ileri sürülüyor. Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun. Marmara Üniversitesi’nden de siyaset bilimi doktorası var.

Not: İnternetten alıntıdır.


Yalçın Akdoğan Resimleri
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla