Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.03.11, 09:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Abdurrahman Öz Biyografisi - Abdurrahman Öz Kimdir - Abdurrahman Öz Hayatı

Abdurrahman Öz Biyografisi - Abdurrahman Öz Kimdir - Abdurrahman Öz Hayatı

26 Nisan 1971 tarihinde Aydın İli Kuyucak İlçesinde doğdum. 1981 yılında Kuyucak Merkez Cengiz Topel İlkokulundan, 1988 yılında Nazilli İmam Hatip Lisesinden, 1992 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldum. 1993 yılında Ankara Barosu'nda avukatlık stajını tamamladım.

Aynı yıl katıldığım hakimlik sınavında başarılı oldum ve avukatlık stajından sonra hakimlik stajına başladım. Staja ara vererek askerlik görevini Diyarbakır'da kısadönem olarak yaptım. 1997 yılında hakimlikten istifa ederek Türkiye Kalkınma Bankası Genel Müdür Müşaviri olarak göreve başladım.

1998 yılında kamudaki görevimden ayrıldım. 1998 yılından bu yana Ankara Barosu'na bağlı olarak serbestavukatlık yapmaktayım. Ak Parti'nin kuruluşu ile birlikte Ankara İli Keçiören İlçe Başkan Yardımcısı (kurucu) olarak siyasete başladım.

Not: İnternetten alıntıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla