Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.11, 23:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Muska Tatlısı

Muska Tatlısı

Malzemeler

• 3 adet yufka
• 100 gram toz badem
• 2 çorba kaşığı pudra şekeri
• 2 adet yumurta akı
• sıvı yağ
Şerbet için:
300 gram toz şeker
• 4 su bardağı su
• yarım limonun suyu



Muska Tatlısı tarifi
Ön hazırlık olarak şurubu hazırlayın. Bunun için 300 gram toz şeker ve 4 su bardağı suyu karıştırın. İçine yarım limonu da ekleyip, kaynatarak şurubu hazırlayın. Toz badem, pudra şekeri ve yumurta aklarını bir kapta karıştırarak, hamur kıvamına getirin. Yufkaları 4 cm. eninde şeritler halinde kesin. Şeridin ucuna bir miktar bu karışımdan koyun. Katlayarak muska şeklinde sarın. Diğer taraftan tavaya bir miktar sıvı yağ koyup, kızdırın. Muska şeklindeki yufkaları kızartın. Henüz sıcakken soğuk şurubun içine atın. Şerbetini çekmesini bekleyip, delikli kepçeyle çıkararak servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla