Konu: Keleçoş
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.11, 23:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Keleçoş

Keleçoş

MALZEMELER

· 1 su bardağı bulgur
· 1 su bardağı nohut
· 1 kg kuru soğan
· 2 kaşık tereyağı
· 100 gr. Kıyma
· tuz
· karabiber
· nane
· 4 su bardağı et suyu



Keleçoş tarifi
Soğan doğranır tereyağında kavrulur. Haşlanmış nohut et suyu ilave edilir. Kaynamaya bırakılır. Kıyma tuz karabiber ile yoğrulur. Fındık büyüklüğünde köfteler yapılır. Tencereye ilave edilir. Bulgur konur. 10-15 dakika kaynadıktan sonra ocaktan indirilir. İnce kıyılmış taze soğanla yoğurt ilave edilir. Üzerine kızdırılmış naneli yağ gezdirilir.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla