Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.11, 23:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Buğdaylı Kuzu İncik

Buğdaylı Kuzu İncik


Malzemeler :

• 5 adet kuzu kol incik
• 1 soğan
• 2 defne yaprağı
• 1 çorba k. domates salçası
• 1 tatlı k. tane karabiber
• sıvıyağ
• tuz
• su
Buğday yatağı için:
• 1 kase haşlanmış buğday
• 2 soğan
• 2 su b. et suyu
• 1 çorba k. tereyağı
• sıvıyağ
• tuz


Buğdaylı Kuzu İncik Tarifi
Tencereye sıvıyağı boşaltın ve 1 tane soğanı yemeklik olacak biçimde doğrayıp kavurun. Daha sonra tencereye 5 tane kuzu kol inciği ekleyin ve kavurmaya başlayın. Etlerin üzerine 1 adet iri kesilmiş soğanı ,sarımsakları ve defne yaprağı ilave edin. Üzerine 1 çorba kaşığı domates salçası ve karabiber ekleyip üstüne sıcak su koyarak etleri pişirin.
Buğday yatağı için tencereye sıvıyağını ve 1 çorba kaşığı tereyağını koyun.2 adet yemeklik kesilmiş soğanı ilave edip soğanı kavurun.Soğanlar kavrulduktan sonra üzerine 1 kase haşlanmış buğdayı ilave edin ve karıştırın.2 su bardağı et suyunu bir tavada eritin.Buğdayın üzerine tavuk suyunu ilave edip karıştırın.Buğdayı servis tabağına yayın.Üzerine kuzu incikleri dizin.Üzerine sosu döküp servis edin.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla