Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.04.11, 05:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart No:6 Otel Alaçatı - Alaçatı No:6 Otel

No:6 Otel Alaçatı




Milli bir sporcunun tutkusu Alaçatı’da sörf merkezini yarattı.
6 odalı bu küçük otel abartıdan uzak, rahatlığın özgürlük demek olduğu bir durak halini almış. Sörf meraklılarının Alaçatı’ya olan ilgisi malum.İşletmeci Milli Sörfçü Can Coşkun, aşık olduğu spora ve Alaçatı’ya olan ilgiyi arttırmak için misafirlerine ince düşünülmüş detaylarda yüksek kalitede hizmet sunuyor.

Bina klasik Alaçatı evi. Panjurlar. Ege mavisi. Hasırlarla örülmüş veranda, yemyeşil bahçenin neredeyse tamamını görüyor. Burada yapılan meşhur Alaçatı kahvaltısı damak çatlatan türden.

Yöresel lezzetler büyük bir ustalıkla sunuluyor. Beş çayında yediğimiz kurabiyelerin tadı hala damağımızda. Oteldeki pek çok hoş sürprizden biri olan barbekü keyfi ise Can Bey’in maharetli ellerinde ayrı bir keyfe dönüşüyor.


Fiyat Aralığı Min. 200 TL - Max. 260 TL
Genel Özellikler Kablosuz internet, Bahçe, Çocuklu ailelere uygun, Bar, SPA Havaalanı - Otel Arası Adnan Menderes Havaalanı 90 km.
İşletim Aile İşletmesi Konumu Denize 2km.
Mimari Taş Yapı Oda Özellikleri Klima, Şömine, TV
Oda Sayısı 6 Oda Prestij Kart İndirim %10
Restaurant Köy kahvaltısı Sezon 12 Ay





--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla