Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.04.11, 22:56   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Türkan 26.Bölüm Özeti (FİNAL)

Türkan 26.Bölüm Özeti (FİNAL)

Prof. Cihat’ın sağlık durumu ciddileşir. Türkan hasta yatağındaki Cihat Hoca’ya müjdeli bir haber verir. Bakanlıktan cüzzam taraması için onay çıkmıştır.
Orhan, Nişantaşı’ndaki evlerini aynı zamanda muayenehane olarak kullanmaktadır. Ama iki oğluyla ile birlikte bu durum hem Türkan’ı, hem Orhan’ı zorlamaktadır. Türkan’ın hem ev, hem çocuk, hem de hastanedeki yoğun mesaisi evliliklerinde derin bir yaraya neden olur. Sonunda ayrılmaya karar verirler ve boşanırlar. Türkan 36 yaşındayken Cüzzamla Savaş Derneği kurmuş ve çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir. Fidan da hemşire olarak dernekte çalışmaktadır. Türkan, Elazığ’a cüzzam taramasına gittiğinde cüzzam hastası olan Halime adındaki genç kızı tedavisi için İstanbul’da yanında getirir. 50’li yaşlarına geldiğinde Profesör olan, cüzzam üzerine yaptığı çalışmalar dünya çapında takdir toplayan Türkan Saylan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni kurarak eğitimdeki projelerini de gerçekleştirme imkanı bulmuştur. Hayatının büyük bir Bölüm Özetiünü insanlığa hizmet uğruna geçiren, kardelenlerin, cüzzam hastalarının meleği Prof. Türkan Saylan, yakalandığı amansız hastalığın pençesindeyken bile mücadele azminden bir şey kaybetmeden çalışmalarını sürdürmektedir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla