Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.04.11, 23:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tek Türkiye 126.Bölüm Özeti

Tek Türkiye 126.Bölüm Özeti

Mehmet perişan, Tarık ise infazı bekliyor...


Çetin'in planı istediği gibi gerçekleşmiştir. Sofu Mehmet, tüm sevdiklerini, Çetin'in kurduğu tuzakta kaybetmiştir. Adeta çılgına dönen Mehmet; sonunda ne olacağını hiç hesaplamadan Çetin ile yüz yüze gelmeye ve onu öldürmeye karar verir.
Kendini gizlemeye çalışarak örgüt içinde ajanlık yapan Doktor Tarık'ın kimliği ortaya çıkmıştır. Bunu affedemeyeceklerini belirten önderleri, infaz cezası vermiştir. Dila ise, Tarık'ı kurtarmak adına bir şeyler yapmak için harekete geçer. Ancak tek başına elinden bir şey gelmeyeceğini bilir. Ne ile karşılaşacağını bilemese de birilerinden yardım istemek zorundadır.
Köy halkı yaşadıkları üzücü olayın şokunu atlatamamışken Çetin, bunun sevincini yaşamaktadır. Fakat, bombacıyı Ümit Erleri'ne kaptırdığı haberini alınca keyfi kaçmıştır. Üstelik çok uzun zamandır görüşmediği birinden gelen bir mesaj, dengesini hepten alt üst eder.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla