Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.04.11, 23:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tek Türkiye 129.Bölüm Özeti

Tek Türkiye 129.Bölüm Özeti
Tarık'tan kusursuz plan...


Ajan olduğu ortaya çıktığı için esaret altında tutulan Tarık için, büyük gün gelip çatmıştır. Son hazırlıklarını yapar, artık eksiksiz hazırladığı kaçış planını uygulamaya hazırdır. Tarık, Ümit Erleri'nin kurtulması karşılığında teslim olacağını açıklar. Bunun üzerine Önder, Zaim ve diğerleri dehşet içinde kalır.
Hasan ise ablası Maral'ın başına gelenleri öğrenir fakat ablasının masum olduğuna inanmaz. Buna karşılık ablasının ölüm emrini, örgütten önce Hasan'ın kendisi verir. Onun için en doğru karar budur. Ümit Erleri ise büyük bir heyecanla kaçış planının gerçekleşmesini bekler. Her şey yolunda giderken Zehra, herkesin kafasını karıştıran bir gerçekle yüzleşir. Zehra'yı hem sevindiren hem üzen bu gerçeğin ne olduğu merak konusudur.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla